Εταιρικό Προφίλ

Η Stefinet Multimedia Α.Ε. είναι μια πρωτοπόρος εισαγωγική / εξαγωγική εταιρία, με ειδίκευση στη πώληση αξεσουάρ κινητών, περιφερειακών προϊόντων υπολογιστών, καλωδίων, φωτογραφικών ειδών, προϊόντων ήχου και εικόνας, μικροσυσκευών και εποχιακών ειδών. Παρέχουμε στους πελάτες μας τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες με μια ευρεία γκάμα αποκλειστικών προϊόντων.

Η Ιστορία μας

Η Stefinet Multimedia Α.Ε. ιδρύθηκε το 2001 στο Ηράκλειο Κρήτης και κατάφερε να επιτύχει κυρίαρχο ρόλο στην Ελληνική αγορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 

Το 2008 ξεκίνησε με την ίδρυση ενός μοντέρνου κέντρου διανομής στην Αθήνα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες απευθείας και αξιόπιστα.

Η εταιρία άνοιξε επίσης παράρτημα στη Θεσσαλονίκη το 2009 για να διευκολύνει τις ανάγκες των πελατών στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον η ανάπτυξη του πελατολογίου οδήγησε σε εξαγωγές σε όλες τις Βαλκανικές χώρες και τη Κύπρο.

Το 2021 δημιουργεί το ευρωπαϊκό trademark LGP (Lamtech Gaming Peripherals), ώστε να εκπληρώσει τις ανάγκες των πελατών στον τομέα του Gaming, παρέχοντας μοντέρνο design και νέα τεχνολογία στα προϊόντα της.

Έως και σήμερα παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς εξακολουθεί να προπορεύεται παρέχοντας στους πελάτες της, οι οποίοι συνεχώς πληθαίνουν, προϊόντα ως επίσημος διανομέας Ελλάδας και Κύπρου καθώς και δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς αποκλειστικής διανομής προϊόντων με προμηθευτές τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Ασία και την Αμερική.

Οι στόχοι της εταιρίας:

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών

Να οδηγούμαστε από τη καινοτομία με στόχο τη καθιέρωση μιας σταθερής πορείας.

Να επενδύουμε στην εταιρίας μας βρίσκοντας νέους προμηθευτές και εισάγοντας νέα προϊόντα

Να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της επιχείρησης στην Ελληνική αγορά και τις ξένες αγορές

Να γίνουμε κυρίαρχη επιχείρηση στο τομέα των περιφερειακών υπολογιστών και προμήθειας αναλωσίμων, προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους συνεργάτες μας

Η Stefinet Multimedia Α.Ε. ξεκίνησε με την δημιουργία του ευρωπαϊκού trademark LAMTECH, με στόχο τη παροχή αξιόπιστων και πρωτοποριακών περιφερειακών ειδών και αξεσουάρ στην ευρωπαϊκή αγορά.

Δείτε τα προϊόντα της LAMTECH και της LGP στο νέο weblink: www.lamtech.gr